教會的其中一個陰暗面 – 九龍城浸信會擴建問題

九龍城浸信會要與政府換地,揭示出教會陰暗的一面。

從主耶穌基督斥責文士及法利賽人,到初期教會出現的不同問題,教會從來都不能代表是聖潔的地方。

教會是罪人聚集的地方,當中不乏一些有問題的人,在城浸有、在其他教會都有。有問題的可以是教會的長執或牧者,大家不要以為是羞辱教會名聲,這正正是特顯末世的象。

親愛的弟兄阿、一切的靈、你們不可都信.總要試驗那些靈是出於 神的不是.因為世上有許多假先知已經出來了。 (約翰一書4:1) 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s